(VIDEO) Kosovarët su besojnë syve: E pabesueshme ajo që po ndodh në Durrës

Populli i Kosovës që ka shkuar në Durrës për pushime është gdhirë sot për të parë mjegull.

E gjithë vija dhe hapësira përreth është pushtuar nga mjegulla që krijoi një pamje të pazakontë për sezonin veror.

Pamjet e Top Channel tregojnë detin të mbuluar nga mjegulla, ndërsa rëra me çadrat e vendosura duken shumë pak.

Përveç plazhit i mbuluar nga mjegulla është edhe qyteti i Durrësit.