VIDEO/ Ndodhi dje në Durrës, makina ‘fluturon’ në ajër çiftin dhe arr atiset me shpejtë

Pamjet e ak si dentit të një dite më parë në lagjen 11 të qytetit të Durrësit, ku e pla go sur mbeti një grua.

Siç mund ta shikoni në video, ajo po ecte në këmbë e shoqëruar nga një burrë, kur një makinë vjen me shpejtësi nga krahu tjetër i rrugës dhe i pë r p las të dy dhe la rg ohet me shpejtësi.

Pas goditjes burri arrin të ngrihet dhe tenton të ndjekë mjetin, ndërsa kalimtarët shkojnë për tu dhënë ndihmën e parë.
Per me shume ndiqni videon me poshte: