Video që u bë virale, udhëtarin e zuri gjumi, e mashtruan se kishte zbritur në vendin e gabuar

Video e postuar në kanalin e saj në YouTube tregon një burrë që fle në një aeroplan.

Në një moment një nga pasagjerët e zgjon dhe i thotë se ata kanë zbritur në Nigeri.

Reagimi i njeriut të pafajshëm dhe të lodhur e bëri të gjithë aeroplanin të qeshte.