Vjosa Osmani merr me vete në Turqi burrin e vajzat binjake, po kush i pa uan shpenzimet për ta?

Pr esidentja e Kosovës, Vjosa Osmani po merr pjesë në samitin vjetor të Procesit të Bashkëpunimit në Evropën Juglindore (SEECP), që po mbahet në Turqi
Me ftesë të pr esidentit të R epublikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, Osmani do te qëndrojë për disa dite në këtë samit

Gazeta Insa jderi ka marre vesh se Pr esidentja për në Antalya ka u dhëtuar së bashku me bashkëshortin dhe dy vajzat e saj.Këtë e ka konfirmuar edhe këshilltar për media në zyrën e Pr esidencës, Bekim Kupina, duke thënë se Osmani është ftuar z yrtarit me familje nga nikoqiri i saj, Erdogan
Në përgjigjen e tij thuhet se Pr esidentja ka mbu luar vet shp enzimet e biletave të u dhëtimit për bu rrin dhe vajzat, pa pr ekur bu xhetin e shtetit.