Vuçiq: Kurti vjen në Bruksel për show, unë për popullin tim në Kosovë

Aleksandër Vuçiq ka komentuar takimin e 15 qershorit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, duke thënë prapë se ‘nëse Kurti nuk shkon për të folur për Zajednicën, s’ka pse shkon f are në Bruksel’.

“Ata po vijnë për të bërë show, ne po shkojmë për t’u treguar të përgjegjshëm dhe seríoz”, ka thënë Vuçiqi në deklaratën që e transmeton Novosti.

Ai ka thënë se ‘nuk është duke i kushtuar shumë rëndësi se çka thonë të tjerët rreth díalogut’, por se ‘ai shkon në Bruksel për hír të popullit serb në Kosovë”.

Vuçiq ka thënë se ‘rezultatet e díalogut do të shihen në fund të l ojës”.