Vulin mesazh shqiptarëve!: Serbia nuk do të ju lëshoj asnjë centimetër të territorit të vet!

Ministri i punëve të brendshme të Serbisë Vulin ka komentuar in cidentin me të hstëna afër Kurshumlisë duke thënë se “Serbia nuk do braktis apo lëshojë asnjë centimetër të territorit të vetë”.

Sipas Vulin organet serbe pas hetimit të qëllimit të grupeve të panjohura që erdhën nga Podujeva dhe atë nën mbrojtjen e personave tjerë të a rmatosur me a rmë të gjata që të presin malin në zonën e sigurisë tokësore.

Kanë reaguar ndaj si u shpreh “b andave të organizuara shqiptare “ që lëvizin nga hapësira e Kosovës, tha ia për TV Prva.