Xhavit Halitin e zë e kuqja dhe ndalon në mes të rrugës, Pozhari: “Më nuk ka shefa, ka veç ligj”

Analisti dhe gazetari Xhevdet Pozhari, e ka komentuar një fotografi të Xhavit Halitit, të cilin e zë e kuqja dhe ndalon në mes të rrugës për t’i respektuar shenjat e komunikacionit.

Pozhari shkruan se, tashmë Policisë i janë hequr prangat e vëna dhunshëm nga të “fortë”.

Ai ka shtuar se shumë pjesëtarë të policisë janë ish ushtarë të UÇK-së.

Postimi i plotë: