Zbulohet ngjarja e rë ndë/ Gruaja 53 vjeçe ka mbajtur në shtëpi burrin e pa jetë për muaj, për të fshehur një të vërtetë që të prek shpir tin

Një ngjarje e rëndë është zbuluar në Gjermani. E ditur bëhet se një grua 53 vjeçe ka mbajtur të pa jètë në shtëpi, për javë e ndoshta dhe për muaj sipas asaj që thonë a utoritetet burrin 75 vjeç.

Tr upi u gjet në ndërtesën e banimit në Ettersburger Strasse në Weimar. Gruaja ishte e hutuar dhe mendohet se mund t’ia ke të marr ë ajo jètën të shoqit, ose mund të fsheh diçka pasi një nga fëmijët mund t’i ketë bërë keq të atit.

Ajo duhet të ketë jetuar pranë ku fom ës me javë, në mos muaj. Kanë qenë fqinjët ata që kanë njoftuar po li cinë, pasi era që vinte nga apartamenti ishte shumë e rëndë. Gruaja e moshuar ende nuk ka dësh muar, por pritet të dalin detaje rrëqethëse.