Zvicra po kërkon vullnetarë për ta provuar një b’urg në Cyrih

Nëse dëshironi të provoni se si do të jetë të shkosh në b urg – Cyrihu po kërkon v ullnetarë për të provuar një b urg të ri, para se ai të hapet në të vërtetë.

Objekti i ri do të merret me ata që janë në parab urgim, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Megjithëse disa qindra kanë thënë tashmë se do ta provojnë, menaxherët e b urgjeve duan një raport realist të moshave dhe gj inisë.

T esti do të jetë në mars të vitit të ardhshëm.